03124, Україна, Київ, бул.Вацлава Гавела, 4; тел.+380 (44) 494-40-75, +380 (95) 270-02-77
Кошик пустий

Затверджено новий Реєстр РРО

чер 08, 2017

15 травня 2019 р. затверджена актуальна версія Державного Реєстру РРО України (Затверджено наказом Державної фіскальної служби України № 392 від 15.05.19 р).

Актуальний ДержРеєстр РРО>>

В розділ I ДержРеєстру РРО (доступні до продажу та реєстрації):

Касові апарати Datecs:

Касовий апарат Datecs MP-01
Касовий апарат NEON W

Фіскальні реєстратори Datecs

Фіскальний реєстратор Datecs FP-101 Smart
Фіскальний реєстратор Datecs FP-320
Вбудований фіскальний реєстратор Datecs eFP-2480
Фіскальний реєстратор Datecs FP-T88
Фіскальний реєстратор Datecs CMP-10M
Фіскальний реєстратор Datecs CMP-10L
Фіскальний реєстратор Datecs FP-510
Фіскальний реєстратор Datecs FP-3530T
Фіскальний реєстратор Datecs FP-T260
Фіскальний реєстратор Datecs FP-7197

 
Купити РРО Datecs зі складу виробника

При замовленні РРО на сайті Ви також можете замовити доставку (або покупку через регіональний ЦСО), а також укласти договір на сервісне обслуговування в зручному Вам регіоні України.

Телефон: 

(044) 494 40 75
(044) 490 92 29
e-mail: [email protected]
 


Розвиваєте мережу магазинів, закладів, аптек?  
Підписуйтесь на SystemGroup в Telegram

Тільки корисна інформація 1-2 рази на тиждень, для власників, СЕО, IT, фінансистів. В Telegram-каналі SystemGroup Ви знайдете багато корисної інформації про автоматизацію роздрібного бізнесу, новини закондавства щодо РРО/ПРРО, лайфхаки щодо обладнання та рішень, цікаві реалізовані проєкти тощо.
 

Підписатися на канал >>

SystemGroup рекомендує

Спеціалізовані РРО
Вбудований РРО фіскальний реєстратор
Вбудований ЕККР для фіскалізації ПТКС та автоматів самообслуговування.  КСЕФ | 20 тис. товарів/послуг | Продаж з будь-якими податками та зборами | Термопринтер 100 мм/сек | Автообрізчик | Касова стрічка 57 або 80 мм

Інші рішення цієї сфери

dPOS программа автоматизации торговли магазина продуктов кассовое ПО

dPOS - передова front-office система для автоматизації робочих місць касирів на ОС Linux. Вона включає реєстрацію всіх операцій з товарами і готівкою, забезпечує ефективне управління товарами, цінами і робочими місцями касирів. Також дозволяє реалізувати бонусну систему лояльності практично будь-якої функціональності.

Cash & Cloud хранение данных чеков

Cash&Cloud - сімейство серверних продуктів розробки SystemGroup. Це унікальні рішення, які значно розширюють функціональність РРО Datecs і збільшують зручність керування мережею РРО для IT-служби та ЦСО, а також дають зручні інструменти для аналізу продажів і транзакцій. Отримання даних з контрольної стрічки, повідомлення про збої, моніторинг роботи РРО та багато інших сервісів на базі РРО.

Кассы самообслуживания NCR купить Украина Таврия В SystemGroup

Впровадження кас та кіосків самообслуговування (self-checkout) дозволяє значно скоротити черги, розвантажити персонал, збільшити задоволеність відвідувачів. В складі SystemGroup працює Міжнародний сертифікований Центр компетенції з впровадження касового самообслуговування, що протягом 10 років реалізує проекти з самообслуговування в Україні та Казахстані.

Электронные ценники Украина внедрение купить

Електронні цінники (Electronis shelf labels, ESL) - сучасна система для управління цінами в торговому залі, заснована на технології електронного паперу і бездротової інфраструктури для передачі даних з облікової системи на цінники. Технологія дозволять скоротити час та витрати ресурсів на переоцінку товарів і зміну цін, дає нові можливості для реалізації маркетингових активностей, омнікальних продажів, залучення покупців. SystemGroup - єдиний в Україні системний інтегратор, який професійно впроваджує рішення класу ESL.

Автоматизация магазина продуктов. Автоматизация торговли

SystemGroup забезпечує комплексну автоматизацію робочих місць касирів для підприємств торгівлі і сфери послуг. Власне виробництво РРО Datecs, прямі багаторічні відносини зі світовими постачальниками і глибока технологічна експертиза дозволяють нам забезпечувати повний спектр рішень і устаткування для касової зони: від традиційних РРО, POS-систем, ваг і сканерів до професійних систем Self-Chekout.

Статті на тему

05/2022

З початком війни багато рітейлерів замислилися про відмову від друку паперових чеків, через проблеми з логістикою та економічні причини. Чи є законним відмовляти покупцям у друку чеку, і як це може бути реалізовано технологічно - розбираємося у статті.

09/2022

Як обрати принтер штрих-кодів? Який принтер етикетки кращий? Які бувають принтери для маркування товарів та складських одиниць? Яку етикетку використати? У статті ви знайдете відповіді на найпоширеніші питання  клієнтів про маркування та короткий, але ефективний посібник щодо вибору принтера етикетки для свого магазину, складу, установи. 

Публікація була корисною? Поставте нам like!